Content voor Ingelogde Gebruikers

Voor de beste, leukste, uitdagendste en meest diverse Sales Vacatures moet je bij hire.nl zijn! Wij zijn gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en recruitment proces outsourcing voor uiteenlopende functies, zowel nationaal als internationaal.

hire.nl richt zich in het bijzonder op Sales Vacatures binnen de ICT branche. Door onze jaren lange ervaring en vele succesvolle plaatsingen van kandidaten weten wij vele werkgevers aan ons te binden. Ons proven trackrecord en vele tevreden opdrachtgevers maakt het voor ons mogelijk om steeds nieuwe flow van interessante Sales Vacatures aan onze kandidaten aan te kunnen bieden.

Bij ons vind je een breed scala aan Sales Vacatures in verschillende regio’s verspreid door het land. Zo hebben wij (regelmatig) Sales Vacatures in Zuid Holland, Noord Holland en in Utrecht tot jouw beschikking.

Ben jij een ervaren accountmanager, inside sales specialist, business developer of commercieel medewerker en zoek jij kansen binnen de ICT branche? Zoek dan niet verder, bij ons vindt je namelijk een uitgebreid aanbod aan Vacatures op het gebied van Sales Vacatures in de IT Branche. Hier vind je bijna altijd dé Sales Vacatures die je zoekt. Heb je toch niet kunnen vinden waarnaar je op zoek bent? Wees niet getreurd! Wij krijgen wekelijks nieuwe vacatures vanuit ons prachtige klanten. Schrijf je daarom direct vrijblijvend in en blijf op de hoogte van passende mogelijkheden. Hebben wij een vacature waarvan wij denken dat deze jou op het lijf geschreven is? Dan nemen wij direct contact met je op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Welke kandidaten zoeken wij voor onze sales Vacatures?

Afhankelijk van de functie, de klant en de werkzaamheden kunnen de functie eisen verschillen. Desondanks zijn er altijd een aantal overlappende eigenschappen die elke opdrachtgever van ons het liefste ziet terugkomen in de kandidaten die bij ons solliciteren.

Zo zoeken wij voor onze opdrachtgevers altijd leergierige kandidaten met ambitie die graag willen doorgroeien. Dus ben jij een echte carrière tijger, een goal getter, stressbestendig en op zoek naar uitdaging in je werk? Heb jij toevallig ook nog een groot netwerk opgebouwd en beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden en sterk ontwikkelde commerciële skills? Dan heb je de basis eisen die wij in elke vrouw of man zoeken!

Wat kan hire.nl voor jou betekenen?

Als specialist in werving en selectie hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van zowel werkgevers als kandidaten. Zodoende hebben wij vele uiteenlopende organisaties waarvoor wij Sales Vacatures bemiddelen. Wij leveren graag goed werk en wij gaan daarom altijd een uitgebreid traject in met onze kandidaten. Vandaar dat bij de selectieprocedure niet alleen gekeken wordt naar sales skills, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Een goede match ontstaat namelijk niet alleen door een juiste match op functie eisen maar ook door het matchen van de juiste competenties en passende persoonlijkheid bij de DNA van een organisatie!

Ben je een leuke Sales Vacature tegengekomen of heb je een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen bij je zoektocht naar perfecte Sales Vacature.

Heb je op het moment niet de Sales Vacature kunnen vinden die jij zocht? Relax en blijf ons volgen via Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn Wij plaatsen namelijk al onze nieuwe Sales Vacatures als eerste op onze social media pagina’s. Hierdoor blijf jij uitstekend op de hoogte van al onze mogelijkheden. Wil je liever dat wij jou contacten bij de beschikbaarheid van nieuwe sales vacatures? Schrijf je dan direct bij ons in en wij laten het jou weten zodra wij uitdagende commerciële mogelijkheden hebben!

Mocht je op zoek zijn naar een baan in de ICT branche, bekijk dan vooral al onze ICT Vacatures op onze Vacature pagina!

IJsselmeerstraat 314
1271 GE, Huizen

Scroll naar boven