Content voor Ingelogde Gebruikers

Fitlancen: Waar zit het addertje?

Want dat vraag je je af, toch? Begrijpen we. We zeggen niet voor niets dat Fitlancen in eerste instantie te mooi klinkt om waar te zijn. Maar toch, het is het niet. Want dat addertje, dat is gewoon een hele duidelijke regeling waarbij je van tevoren precies weet hoe het zit. Dat addertje zit dus niet onder, maar pontificaal boven het gras. Gewoon, duidelijk in het zicht en van alle kanten te bekijken. Wij stellen je voor aan De Adder: 30%. 

Wat is Fitlance ook alweer?

In een eerder blog hebben we je al uitgebreid verteld over wat Fitlance precies is. In het kort is Fitlance een constructie waarbij je op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers werkt. In tegenstelling tot freelance sta je bij Fitlance onder contract bij een gespecialiseerd Fitlance-bureau. Je hebt de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen, de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel vakantiedagen je hebt maar je hebt ook de zekerheid van een vangnet. Je hebt dus de vrijheid van het freelancen, maar de financiële zekerheid van een vast contract.  

Is Fitlance te mooi om waar te zijn?

Nee. 

Maar wat is dan het addertje onder het gras?

Het addertje in de Fitlance constructie is geen giftige slang die je straks de das om doet, maar een heldere en duidelijke regeling die we met elkaar overeenkomen. Bij Fitlancen werkt het namelijk als volgt: 70% van je uurloon gaat naar jou. Hier betaal je de volgende zaken van: 

  1. Je loon   
  2. Werkgeverslasten   
  3. Leasebudget   
  4. Telefoon/laptop & (opleidings-)certificeringen  

 Komen je kosten lager uit dan het door jouw verdiende deel? Dan wordt dit uitgekeerd in de vorm van jouw variabele bonus.  

Hier is ie dan, de adder: 30% van je uurloon, aangenaam. Wanneer je als Fitlancer bij Hire.nl aan de slag gaat, gaat 30% van je uurloon naar ons. In ruil voor die 30% regelen we je wettelijke en administratieve zaken, regelen (en betalen) we je arbeidsongeschiktheid- en aansprakelijkheidsverzekering, krijg je doorbetaald als je tijdelijk geen opdracht hebt en ontvang je gewoon salaris als je ziek bent of even minder uren kan draaien. Daarnaast helpen we je ook bij je acquisitie en krijg je een vaste onkostenvergoeding die je naar eigen inzicht uit mag geven. 

 That’s it. De adder. Helder verhaal toch? 

 Als Fitlancer aan de slag?

Wil je meer weten over Fitlancen, onze opdrachten en wat voor mogelijkheden er voor jou liggen? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over! 

Bel ons op 035-2080066 of mail Laura: laura@hire.nl  

 

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven