fbpx
Content voor Ingelogde Gebruikers

We kennen onze grenzen niet

Want die hebben we niet. Uitbreiden op buitenlandse vestigingen, nieuwe vestigingen openen in het buitenland; we hebben er ervaring mee. International recruitment is écht ons ding: van het recruiten van business developers in Vietnam voor de Vietnamese markt, JD Edwards developers uit Brazilië naar Nederland, tot het recruiten van Zuid Afrikaanse developers; been there, done that!

Zoveel mensen, zoveel grenzen, zoveel wensen

Dankzij onze ervaring met international recruitment weten we niet alleen waar we moeten zoeken, maar ook met welke culturele omstandigheden en verschillen we te maken hebben. Zo hechten kandidaten op de Aziatische markt veel waarde aan intensief persoonlijk contact, terwijl het contact in Oost-Europese landen juist vlot en minder persoonlijk verloopt. Wij weten precies waar we moeten zijn en hoe we het proces aan moeten pakken om snel succes te boeken.

Wereldwijd werven met international recruitment

International recruitment kan een goede oplossing zijn voor je wervingsvraagstuk. Bijvoorbeeld wanneer je organisatie internationaal opereert of omdat de specifieke expertise die je nodig hebt niet of nauwelijks te vinden is in Nederland. Dankzij ons uitgebreide international recruitment netwerk vinden we snel de expertise die je zoekt.

Regelingen, voorzieningen en onboarding

Bij het aannemen van buitenlands talent gelden andere regels, voorzieningen en maatregelen dan wanneer je nieuw personeel uit Nederland werft. No worries, onze internationale backoffice kent van de hoed en de rand en pakken alle wettelijke en administratieve zaken voor je op. Zo hoef jij je hoofd niet te breken over regelingen, (aanmeld)procedures en andere juridische zaken.

Havenstraat 305
1271 GD, Huizen

Scroll naar boven